Arhiva oznaka: under armour

Under Armour nudi vrhunsku sportsku opremu

Under Armour je jedna od vodećih svjetskih tvrtki koja proizvodi sportsku odjeću, obuću i razne rekvizite. Osnovana je 1996.g. sa sjedištem u Baltimoreu. Osnovao ju je tadašnji igrač američkog nogometa, Kevin Plank. Nije bio zadovoljan tadašnjim majicama koje bi se brzo natopile znojem te bi bilo potrebno dugo vremena da se osuše. Utrošio je mnogo novca u istraživanje različitih materijala koji bi bili pogodniji za izradu sportske odjeće. Prva majica koja je ugledala svjetlo dana bila je izrađena od posebnih vlakana koja su odlično upijala znoj pa je majica gotovo stalno bila suha. Tehnologija izrade te majice nazvana je HeatGear. Prodaja je dobro krenula pa se novac utrošio u daljnja istraživanja. Tako je već sljedeće godine na tržište plasirana nova serija proizvoda s novom tehnologijom izrade nazvana ColdGear. Ona osigurava sportašima osjećaj topline čak i kada je vani vrlo hladno. Zadnja tehnologija koju je ova tvrtka predstavila je AllSeasonGear koja je pogodna za sve vremenske uvjete. To znači da će za vrijeme vrućina osiguravati prozračnost, dok će za vrijeme hladnoće osiguravati toplinu.

Under Armour internetska trgovina

Roba koju proizvodi Under Armour danas se može pronaći diljem svijeta u raznim trgovinama. Također, sva odjeća, obuća i rekviziti koje Under Armour proizvodi, mogu se pronaći i na njihovim internetskim stranicama. Tamo je moguće pronaći sve detaljne informacije o svakom proizvodu iz njihovog asortimana te ih naručiti s dostavom na kućnu adresu. Većina modela dostupna je u više različitih boja te u različitim veličinama. Također se mogu pronaći modeli koji bi se tek trebali pojaviti u prodaji pa je omogućena ranija narudžba po povoljnijoj cijeni.

Mnogi profesionalni sportaši odavno su prepoznali kvalitetu Under Armour proizvoda. Bavite li se i vi nekom sportskom aktivnošću, amaterski ili profesionalno i tražite li kvalitetnu odjeću i obuću, neka Under Armour bude vaš prvi izbor.