Tražite li kvalitetne tenisice, neka Salomon bude vaš prvi izbor

Tražite li kvalitetne tenisice, neka Salomon bude vaš prvi izbor
Salomon tenisice dio su ponude tvrtke Salomon Group, poznatije samo kao Salomon. Imaju nekoliko prepoznatljivih dijelova i izrađene su od vrlo kvalitetnih materijala.
Povijest tvrtke Salomon
Tvrtka Salomon osnovana je davne 1947. g. u Francuskoj. Od početka se tvrtka isticala s izradom vrlo kvalitetnih proizvoda što je dovelo do prodaje Adidasu 1997.g. putem vrlo unosnog ugovora. Pod njihovim vodstvom tvrtka nije ostvarila zadovoljavajuće poslovne rezultate pa ju je Adidas 2005.g. prodao tvrtci Amer Sports iz Finske.
Proizvodi
Salomon tenisice su svakako jedan od najpoznatijih proizvoda. Moguće ih je kupiti u mnogim trgovinama diljem svijeta. Dostupno je mnogo različitih modela ovih tenisica za različite namjene, poput trčanja, planinarenja, itd.
Osim tenisica, tvrtka proizvodi i još brojne druge odjevne predmete i obuću. Tako je u njihovoj ponudi moguće pronaći vrlo kvalitetne jakne, hlače, rukavice, kape i slične dodatke. Isto tako, nude i veliki izbor razne opreme, kao što su ruksaci, kacige, naočale. Imaju i posebni zimski program pa se u njihovim trgovinama možete potpuno opremiti za zimske sportove kupovinom skija, štapova i svih ostalih skijaških rekvizita.
Gdje kupiti Salomon proizvode?
Salomon proizvodi dostupni su u mnogo lokalnih trgovina diljem svijeta. U nekim državama postoje specijalizirani zastupnici ove robne marke i oni nude najveći izbor. Ukoliko pak u vašoj državi nema njihovog specijaliziranog dućana, vrlo vjerojatno ćete njihove proizvode moći pronaći u nekim trgovinama sa sportskom opremom. Salomon tenisice kao i brojne druge proizvode moguće je naručiti i putem njihove internetske trgovine. Tamo možete detaljno pregledati cijelu ponudu te saznati i mnoge detaljne informacije o svakom proizvodu, uključujući materijale od kojih su izrađeni. Naručujete li proizvode direktno putem njihove internetske trgovine, obratite pažnju na troškove dostave kao i na eventualne troškove povezane s porezom u vašoj državi. Jer iako ponekad cijene u internetskoj trgovini djeluju puno niže, ukupni troškovi ponekad premaše iznos koji biste za njih izdvojili u lokalnoj trgovini.

http://www.hervis.hr/store/Brendovi/Salomon/1_130

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.