Trcanje na kišoviti dan

Baviti se sa sportom znaci, da morate pored takmicenja i mnogo trenirati. Baviti se možete sa sportovima, koji se igraju u dvoranama ili pak sa nekim sportom, koji se izvodi vani, u prirodi. Sportovi kao što su nogomet, trcanje, skijanje i još neki drugi izvode se u razlicitom vremenu, pa tako pojedinci moraju da treniraju u vrucinama ili u snijegu, a na kraju krajeva i u kiši, koja kroz godinu može puno puta da pada. Trcanje je jedan izmedu sportova, kod kojega prakticki nema pauze kroz godinu, jer se mora trenirati u svim okolnostima, kad pada snijeg, kiša ili kad su vani visoke temperature – nema veze kakvo je vrijeme, važna je samo oprema, koju nosite na sebi, kako bih vaš trening bio što bolji.

Ako ste se odlucili, da cete trcati u kiši, onda se morate i obuci tomu primjerno. Ako su vani niske temperature i pored toga pada i kiša, onda je svakako potrebno, da na sebe stavite majicu sa dugim rukavima ili možda cak neku jaknu, koja ce vas zaštititi od mraza i tako vam omoguciti, da ce vaše tijelo ostati kroz cijeli trening ogrijano. Ako se pak bavite trcanjem u kiši, kad je vani toplo, onda je opat najbolje, da na sebe stavite što manje opreme, kako bih se ona što manje napijala vode i kako bih vaše tijelo bilo što lakše, vaš trening što brži i kako bih što manje energije potrošili po ne potrjebnom.

Kao što vidite, za trcanje u kiši potrebna vam je razlicita sportska oprema, koja ce vas u hladnim danima grijati i štititi pred smrzavanjem i kišom, a u toplim danima omogucavati vam, da trenirate što bolje. Pored dugih majica, vrlo bitna za trcanje je i kakva kapa sa šiltom, koja ce vam omoguciti, da vam kiša ne bih padala u oci, te bih tako i u najlošijem vremenu mogli vidjeti odlicno, te odraditi trening na visokom nivou, kako i to rade oni najbolji sportaši.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.