udobne stolice

Udobne stolice u cijelom domu

Sjedeća garnitura veoma je važan dio doma. Ipak, kada biramo sjedeću garnituru najčešće razmišljamo o sofama, foteljama i tabureima, a često mnogo manje pozornosti dajemo stolicama. Lijepo ureðena blagovaona, funkcionalna i udobna radna soba ili pak simpatičan kutak za čitanje mnogo će bolje izgledati ako za njih odaberete simpatične stolice!

Blagovaona

Stolice su najvažniji dio blagovaonice uz dovoljno velik i čvrst stol. Birate li stolice za blagovaonicu prije svega razmislite o tome u kojem ćete stilu urediti blagovaonu jer stol i stolice trebali bi si meðusobno odgovarati u stilu i izgledu. Ako u svojoj blagovaonici nemate mnogo prostora, izbjegavajte stolice s naslonima za ruke, s obzirom da oni dodaju dodatnu širinu stolicama. Uz to, radije se odlučite za stolice s manjim naslonom, jer one u manjim prostorima neće izgledati preveliko i vizualno zakrčiti prostor.

Radna soba

Dobra stolica veoma je bitan dio svake radne sobe. Uredska stolica mora vam pružiti dovoljno potpore u leðima, kako biste izbjegli bolove nakon dugog sjedenja. Podesiva visina stolice takoðer se preporuča, pogotovo ako radnu sobu koristi više ljudi ili u njoj imate više radnih površina različitih visina. S druge strane, dodatci poput mogućnosti naginjanja i podešavanja razine naslona za leða pomoći će vam postići dodatnu udobnost tijekom rada.

Simpatični dodatci

Imate li već set stolica u svom domu kojima je potrebno osvježenje, simpatičnim dodatcima lako možete postići veoma zanimljive efekte. Navlake za stolice čest su odabir, jer štite stolice od prljanja, lako se skidaju, peru i mijenjaju, što znači da možete imati više setova pogodnih za razne okolnosti – od blagdana i svečanosti do svakodnevnih prilika. Dodatni jastučići za stolice sjedenje mogu učiniti mnogo udobnijim, pogotovo ako vaše stolice nemaju meko sjedište, no osim toga oni takoðer mogu pružiti dodatnu zaštitu od prljanja, koja je od velike pomoći ako u kućanstvu imate djecu ili kuće ljubimce!

Udobne stolice u Harvey Norman.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.