Za malo drugačiji tip smještaja unajmite bungalove

Turisti bi prilikom odlaska na višednevni odmor uglavnom birali dvije vrsta smještaja, a to su hoteli i apartmani. I boravak u hotelu i boravak u apartmanima ima svoje prednosti i mane. Boravak u hotelu omogućava vam nešto veći luksuz smještaja, a isto tako mogućnost prehrane u hotelu. Drugim riječima, boravkom u hotelu, sve brige su prebačene na hotelsko osoblje koje će dati sve od sebe da vam ugodi. No, to ima svoju cijenu pa je smještaj u hotelima najskuplji. S druge strane, boravak u apartmanima je zanimljiv, ali apartmani često nisu vrlo komforni te morati sami brinuti o pripremi hrane. Ali cijena će zbog toga biti nešto prihvatljivija. Želite li probati nešto novo, možete se odlučiti za smještaj u bungalovima.

Prednosti smještaja u bungalovima

U usporedbi s hotelima i apartmanima, bungalovi nude nešto između. Naime, najmom bungalova dobivate cijeli bunglalov samo za sebe. A to znači jako puno komfora. Ovo će posebno znati cijeniti obitelji s djecom jer će najmom bungalova vjerojatno svi članovi obitelji imati neki miran kutak samo za sebe unutar bungalova. Bungalovi se često nalaze blizu određenih ugostiteljskih objekata, poput restorana te mnogi bungalovi u suradnji s restoranom nude mogućnost prehrane uključene u njihovu cijenu. To primjerice znači da ćete platiti noćenje s doručkom u bungalovu, ali doručak vam neće biti poslužen u bungalovu, nego ćete otići na doručak u obližnji restoran. Ista je situacija i ako ste odabrali ostale obroke.

Usporedi li se cijena najma bungalova i hotela, najam bungalova je svakako isplativiji ako u njemu planira boraviti više osoba te se stoga i to može smatrati jednom od prednosti bungalova. Upravo zbog toga, sve su češći slučajevi kad se dvije obitelji odluče iznajmiti jedan bungalov jer na taj način imaju znatnu uštedu, a s druge strane će i dalje biti dovoljno mjesta za sve u jednom bungalovu.

https://www.rogla.eu/hr/smjestaj/bungalovi-rogla-i-gaber

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.