all stars converse

Zašto Converse all stars patike nisu za zimu?

Zima, godišnje doba, kada se puno toga mijenja – na automobilima se mijenjaju gume, u šumama više nema lišća i u našim ormarima se mijenja konfekcija – debele jakne, debele majice, kape i rukavice, sve to dolazi na dan. A pored svega ovoga, tu je i obuća, koju je svakako potrebno zamijeniti, jer ona ljetna neće baš biti najbolje topla. Tako na primjer trebate nešto debelo, nešto što će vas pogrijati u noge, a to sigurno nisu Converse all stars patike – one su napravljene za toplije dane, za suhe dane, za doba godine, kada vani nema snijega, leda i mokrog terena! Više o tome u sljedećim redovima!
Znači, ako ste razmišljali o tome, da ćete u zimskim danima moći hodati po svijetu u Converse all starkama, onda vas moramo brzo razočarati – to nije baš najbolja ideja, odaberite radije neku drugu obuću! Ove patike su napravljene iz jako tankih materijala, pa bi vas vjerojatno jako brzo počelo zepsti u prste na nogama. Isto tako su ove patike napravljene od materijala, koji propuštaju vodu, a u zimskim danima to svakako nije najbolje – ako vam usred zimskog dana voda dođe u patike, neće vam biti baš udobno hodati na okolo, a postoji i mogućnost, da se prehladite! Eto, kao što vidite, bolje će vam biti, da za snijeg, mraz i led odaberete neku drugu obuću!
Kad smo već kod toga, da vam treba za zimu nešto konkretnije, onda vam preporučujemo kakve čizmice, koje su napravljene od prave kože i podložene su od unutra! Tako će vam na svakome koraku biti toplo i nećete se trebati sekirati gdje hodate u zimskim danima! Isto tako vam preporučujemo, da na zimskim cipelama imate dobar potplat iz prave gume, ne neku plastiku – to je jako bitno, kad je vani led, takve cipele ili čizmice se ne kližu baš tako jako, pa će vaš korak po ledu biti sigurniji i bolji. Eto, sad znate što obuti po zimi – držite se naših savjeta i preživjet ćete još jednu zimu, cijeli i zdravi!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.